fbpx

Beweeg

pauze

 

Welkom bij Beweegpauze – waar we het zitten doorbreken en jouw werkplek transformeren naar een actieve, gezonde omgeving! Ons ergonomisch beweegprogramma is dé oplossing om de sleur van het zitten te doorbreken terwijl je op kantoor bent. Hoe? Met onze innovatieve aanpak die maar liefst 85% online plaatsvindt! Dit betekent een boost voor jouw en jouw team met maximale tijdsefficiëntie.

We geloven dat beweging de sleutel is tot een gezondere werkstijl én het aanpakken van fysieke klachten. Tijdens onze Beweegpauzes voer je de bewegingen gewoon uit aan je werkplek, in je gewone kledij en zonder dat douchen nodig is. Kortom, je kunt meteen weer aan de slag. Bovendien maximaliseren we de investering in jouw kantoormeubilair, zoals zit-sta bureaus, zodat ze optimaal renderen en bijdragen aan een actievere levensstijl op het werk.

Onze Beweegpauzes vinden plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11u50 tot 12u10. Weg met de monotone zithouding! We bieden een levendige mix van oefeningen, ergonomische tips en stimulerende activiteiten – alles gericht op het verbeteren van jouw welzijn terwijl je werkt. Wil je meer te weten komen over hoe Beweegpauze jou kan helpen? Volg dan onze online webinar voor een diepgaander inzicht in ons programma en de voordelen ervan. Sluit je aan bij Beweegpauze en transformeer jouw werkplek tot een bruisende omgeving vol energie! Doe mee en laat jouw werkplek tot leven komen!”

business-man-doing-handstand

123-ikzittenie. 123-motivatie! We zorgen voor een leuke display met een passende, motiverende inhoud én flyer. Zo blijven we top-of-mind bij je personeel en blijven ze gemotiveerd om niet-te-zitten!

Display_ikzitenie_motivatie

Koppijn? Rugpijn? Nekpijn? Stramme spieren?

Cijfers van de Vlaamse werknemers:

86%

geeft aan soms pijn te hebben

26,5%

heeft last van hoofdpijn

47%

heeft last van rugpijn

Hoe gaan we te werk? uiteraard… in 1 2 3 stappen!

 

Stap 1: Bewustwording op een leuke en grappige manier!

Stap 2: Medewerkers inspirerend Informeren.

Stap 3: Actie met “Ikzittenie”- ergonomie.

Tijd om pijnvrij te (blijven) werken!

Praktische info

Wanneer?In samenspraak met het bedrijf.
Waar?Live workshops en Online opvolgingen.
Prijs?Goedkoper dan de afwezigheid van personeel.

Ik wil meer info

Easysoftonic