fbpx

Beweging doet goed

Wil jij de productiviteit en energie binnen jouw bedrijf laten toenemen?

Beweegpauze®

Ben jij een werkgever die zijn werknemers wil helpen en komaf wilt maken met de fysieke klachten van je werknemers? Bewegen en het zitgedrag doorbreken verlagen de kans op een burn-out en verminderen de stress op het werk.

Hoe kan jij de veerkracht en het rendement van jouw medewerkers verhogen? HalloJij helpt jou om een gezonde en dynamische werkomgeving voor jouw medewerkers te creëren. Pijnvrije medewerkers zijn immers productievere en rendabelere medewerkers.

Cijfers van de Vlaamse werknemers:

86%

geeft aan soms pijn te hebben

26,5%

heeft last van hoofdpijn

47%

heeft last van rugpijn

Waarom Beweegpauze?

Beweegpauze®, het online beweegprogramma van HalloJij doorbreekt 3 keer per week het zitgedrag met 20 minuten bewegen van 11u50 tot 12u10. Dit betekent niet sporten, wél samen beweeg-ergonomische oefeningen doen, die perfect haalbaar zijn in jouw bureauruimte. Het doel van deze oefeningen zijn om het lichaam te stretchen en te activeren. Bij ieder beweegmoment geven we een tip om pijnvrij te blijven werken. Tijdens de sessie is geen aangepaste kledij vereist, ook geen douche nadien.

De beweegpauzes voor € 1,5 per sessie per persoon verbeteren de mentale en fysische gezondheid van je medewerkers. Wat leidt tot minder fysieke klachten en meer tevredenheid en productiviteit op de werkvloer. HalloJij is het aanspreekpunt voor mensen met fysieke klachten tijdens hun zittend werk en kan hen verder persoonlijk begeleiden en helpen. We werken ook samen met deskundigen en verwijzen door indien nodig.

Beweegpauze® is een must voor bedrijven die aandacht hebben voor het welzijn van hun werknemers. Bovendien levert het enkel voordelen op voor jou als werkgever, pijnvrij werken zorgt voor gelukkige en energieke werknemers.

Tijd om pijnvrij te (blijven) werken!

Praktische info

Wanneer?3 keer per week van 11u50 – 12u10
(ma, di, do en/of vr)
Waar?online via Zoom
Prijs?€ 1,5 per medewerker per Beweegpauze®

Ik wil meer info