fbpx

Groepsles “Op en top bewegen”

Hallo!
Op maat van uw lichaam, samen met anderen?

Nodig jezelf uit voor onze groepsles ‘Op en Top Bewegen’ – een unieke vorm van groepstraining die op maat gemaakt is voor elke deelnemer. Hier draait het niet om standaardoefeningen; integendeel, het programma wordt volledig afgestemd op individuele behoeften, fitnessniveaus, lichaamscondities, doelstellingen en eventuele pijnklachten.

Deze groepsles, onder leiding van Kevin, een ervaren en deskundige trainer, biedt een persoonlijke benadering vergelijkbaar met personal training. Hoewel het een gezamenlijke sessie is, staat de individuele aandacht centraal. Kevin is bedreven in het beoordelen van verschillende behoeften en past de training dienovereenkomstig aan, terwijl hij de groep als geheel begeleidt en deelnemers individueel ondersteunt en aanmoedigt.

De kracht van deze les ligt in de variëteit aan oefeningen die worden aangeboden, waaronder cardio, krachttraining, flexibiliteitsoefeningen, balansoefeningen en meer. Elk van deze oefeningen wordt aangepast aan de specifieke behoeften van elke deelnemer, waardoor iedereen de kans krijgt om op zijn of haar eigen niveau en op een aangename manier te bewegen. Dit alles maakt ‘Op en Top Bewegen’ een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een persoonlijke en effectieve groepstraining.

Kevin kijkt naar jouw individuele situatie en geven je de juiste oefeningen om pijnvrij te bewegen en jouw doelen te behalen.

Ieder lichaam is anders. Het is belangrijk dat je op maat van jouw lichaam én op een correcte manier beweegt om pijn en blessures te vermijden.

Dit programma is er voor iedereen die pijnvrij wil bewegen en op een correcte manier vooropgestelde doelen wil behalen zonder de kostprijs van een personal coach.

Praktische info

Wanneer?ma: 18u30 tot 19u15
wo: 18u30 tot 19u30 & 19u15 tot 20udo: 18u30 tot 19u15
za: 10u45 tot 11u30
Waar?Neerhofstraat 19, 8870 Izegem
Prijs?Wij hanteren verschillende prijsformules die we overlopen tijdens het kennismakingsgesprek)

Schrijf je hier in

Easysoftonic