fbpx

Groepsles “Op en top FIT”

Hallo!
Een goede conditie voor een goede energie.

Onze Groepslessen “op en top fit” vinden voornamelijk buiten plaats, hoewel we bij extreem weer ook de luxe hebben om de lessen binnen te laten doorgaan. Toegankelijk voor verschillende niveaus, streven deze lessen naar een complete lichaamsworkout in een groepsomgeving, gericht op het verbeteren van de algehele fitheid en gezondheid van elke deelnemer.

Deze lessen omvatten een scala aan activiteiten, variërend van circuittraining en intervaltraining tot HIIT en andere functionele oefeningen. We leggen de nadruk op cardiovasculaire oefeningen, krachttraining, flexibiliteit, balans, coördinatie en leuke groepschallenges.

Het buiten trainen biedt verschillende voordelen, zoals een verhoogde motivatie door de afwisselende omgeving en de positieve invloed van natuurlijke elementen op ons mentale welzijn. Hoeveel tijd brengen we eigenlijk binnen door, toch?

Onze groepslessen “op en top fit” streven naar een uitdagende, gevarieerde en motiverende trainingservaring. Iedereen is welkom, ongeacht fitnessniveau. Voor praktische details en om je aan te melden, bekijk onze lesroosters op [website] of neem contact met ons op voor meer informatie. Doe mee en verbeter je algehele fitheid en welzijn terwijl je geniet van de voordelen van buiten trainen.”

Tijdens op en top fit brengt Kevin jouw conditie terug in topvorm.

Door twee keer per week gevarieerde oefeningen uit te voeren, krijgt je lichaam een boost en voel jij je de hele dag fit, gezond en gefocust.

Voor iedereen die vol energie de dag wil beginnen. Je leert correct bewegen in groepen tot 10 personen en leert mensen kennen met dezelfde doelstellingen.

Praktisch

Wanneer?di: 19u30 tot 20u15
do: 19u30 tot 20u15
za: 9u30 tot 10u15
Waar?Deze sessie gaan steeds buiten door op verschillende plaatsen te Izegem.
Prijs?Wij hanteren verschillende prijsformules die we overlopen tijdens het kennismakingsgesprek)

Schrijf je hier in

Easysoftonic